tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kapulakielipoliittinen kannanotto tämänhetkiseen poliittiseen tilanteeseen

Tämä kirjoituksen tarkoitus on panna kapulakieltä rattaisiin ja kääntää vaalivankkurit matkapahemminvointisuuntaan. Ja kyllä, kai tämäkin on postmodernia tekotaidetta.

Aivan aluksi haluan kiittää puppulausegeneraattoria ja kaikkia niitä talkootyöläisiä, jotka ovat lauseita generaattoriin syöttäneet.

Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että Perussuomalaiset asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa vastuunalaisia kontradiktioita. Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos Perussuomalaiset ennakoi osaltaan nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

Universaalista näkökulmasta katsoen Perussuomalaiset todistaa oikeaksi viimeaikaisia absurdeja väittämiä. Lienee sanomattakin selvää, että Perussuomalaiset antaa mahdollisuuden parantaa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä. Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että puolue noudattaa epäilemättä ideatasolla hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia.

Tosiasia on, että vaalitulos johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen. Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos puolue panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta organisaation sisäisiä ratkaisumalleja. Kaikesta huolimatta jytky rauhoittaa tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että sisällötön vaalianalyysi yllättää toimivuudellaan ja selvittää samalla peräänkuulutettua lakonisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...