maanantai 21. syyskuuta 2009

Luettavaa syksyn ratoksi

Kesä laukkasi karkuun kovaa vauhtia, ja kenties ymmärrettävistä syistä kirjoittamisintoni kanavoitui johonkin muuhun mediaan kuin blogiin. Toivottavasti lukijani ovat osanneet lukea kesällä oikeaa lehteä.

Näin syksyllä on mukavaa istuksia kotona, litkiä teetä ja lukea kirjoja, lehtiä ja virtuaalitekstejä. Haluan mainostaa tässä joitakin uudehkoja suosikkejani, jotta muutkin voisivat löytää samat huvitukset.

Ensiksi mainittakoon kesätauolta palannut nimimerkin Koulukinkku suojaan kätkeytyvä opettaja, joka kirjoittaa Suomen Kuvalehden verkkosivuille Järki ja tunteet -nimistä runoblogia. Tulevana opettajana en voi muuta kuin ihastella ja kauhistella kirjoittajan kuvaamaa maailmaa. Suosittelen tutustumista kaikille opettajille ja opettajiksi aikoville.

Toiseksi kehotan niitä, jotka pitävät televisioituja eduskunnan täysistuntoja hauskimpana kotimaisena draamana, lukemaan Eduskunta nauraa -blogia. Blogiin on koottu nykyisen eduskunnan täysistuntojen pöytäkirjoista ne puheenvuorot, joille eduskunta hekotti. Ainakin minulla on ollut melkoisen hauskaa näitä tekstejä lukiessani.

Kolmas suositeltava blogi on vasta aluillaan, mutta minulla on kunnia mainostaa sitä jo nyt. Ystäväni Akviliina Seppä on ottanut mallia edellä mainitusta blogista ja perustanut oman, julkisten tilaisuuksien hupihetkiä esittelevän bloginsa Kuulijakunta nauraa. Ensimmäinen kirjoitus käsittelee erästä Jyväskylän yliopiston kielitieteen luentoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...